Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Tom Atle Bordevik

Tren presisjon og teknikk med Skuddtreneren

Titan Sport og Norges Håndballforbund har utviklet Skuddtreneren for alle som vil bli en bedre skytter.

Markedsføring av NHFs samarbeidspartner Titan Sport.

I mai 2021 signerte Norges Håndballforbund (NHF) en samarbeidsavtale med Titan Sport. Avtalen gjør Titan Sport til offisiell samarbeidspartner og produktleverandør til NHF, og inkluderer blant annet utvikling og produksjon av Skuddtreneren. Mens NHF har vært med i utvikling- og testfasen, er det Titan Sport som er produsent og leverandør av utstyret.

- I våre tester så vi tydelig forbedring av konsentrasjon og presisjon ved øvelser med Skuddtreneren. Den hever fokus på plassering av skuddet og øker graden av presisjon, uavhengig av alder og nivå – og så er den superenkel i bruk, sier oppfinner og pappatrener, Fredrik B. Werpen.

Skuddtreneren er en vinkel som enkelt monteres i hjørnet av målet. Den fungerer som et treffpunkt, og er et fint supplement til skuddtrening uten målvakt. Skal laget for eksempel øve på trekk eller finter uten målvakt, kan Skuddtreneren bidra til å øke fokus på presisjon og plassering av skuddet. 

- Skuddtreneren fungerer utmerket, og vil være et godt supplement til skuddtrening når man ikke har målvakt tilgjengelig, sier Jeanette Nilsen, seksjonsleder for Spill og trening i NHF. 

Stort sett alle øvelser som gjøres med målvakt, kan også gjøres med Skuddtreneren. Øv på straffekast, skudd fra ulike posisjoner eller presisjonskast – her er det kun fantasien som setter grenser.

Inntektene NHF mottar i forbindelse med salg av Skuddtreneren, vil i hovedsak gå til videreutvikling av trenerutdanningen.

Les mer om Skuddtreneren her

20210709 Skuddtreneren actionbilde.jpg