Pocket Valley

Norge takker for kampen etter seier mot Ungarn

Overlegen seier i hovedrunden

Beachjentene fortsetter seiersrekka - og beseiret Tyrkia i første kamp i hovedrunden torsdag formiddag.

Etter å ha gått gjennom de tre innledende kampene ubeseiret, var det torsdag formiddag klart for første kamp i mellomspillet for Beachjentene.

Tyrkia var motstander, laget som kom på tredjeplass i gruppe A.

Norge hadde nok ikke forventet all verdens motstand, men første periode ble jevn. I siste sekund fikk Tyrkia straffe, og ved å score på denne utliknet de til 12-12. Omgangen måtte derfor avgjøres med sudden death, og etter noe slurv og tekniske feil satte Kathinka Haltvik ballen sikkert bak Tyrkias målvakt.

I andre omgang var det ingen tvil om hvem som var i føringen. Tyrkia holdt følge de første minuttene, men så raste Norge fra. Til slutt vant de 26-12 i andre periode, og kunne dermed ta sin sedvanlige seiersfeiring ute på banen.

Neste kamp i hovedrunden for jentene er i morgen, fredag.
Da spiller de mot Spania klokka 1100 og klokka 16 blir det skandinavisk oppgjør mot Danmark.
Alle kampene kan du strømme live på Viaplay!