Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lagbilde LK02
Juniorjentene kunne i dag juble for nok en seier i mellomrunden. Bildet er fra gårsdagens kamp.
Foto: EHF

Ordentlig lagseier for Juniorjentene

I andre kamp i mellomspillet møtte de norske jentene Montenegro, og vant kampen 31-23.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I de første minuttene av kampen følger de to lagene hverandre tett. Juniorjentene (født i 2002/2003) satte opp tempoet og rykket sakte, men sikkert ifra Montenegro. Johanna Fossum leverte en meget sterk omgang, med god hjelp fra et tett forsvar. Det bidro til flere kontringer, og etter 12 minutter spilt stod det 7-4 på stillingstavla.

Tenningen var høy, og jentene viste at de ville spille mer god håndball. I forsvar stod de tett sammen og presset Montenegro til å ta dårlige valg som førte til tekniske feil og flere baller over mål. Juniorjentene beholdt ledelsen gjennom hele omgangen, og til pause var stillingen 16-12.

Andre omgang startet som første omgang sluttet – meget bra for de norske jentene. De økte stadig ledelsen, og det var tydelig at Juniorjentene hadde fått blod på tann etter gårsdagens kamp. Men etter ti minutter spilt, og 22-15 på stillingstavla, stopper det litt opp, og Norge går inn i en fem minutters periode uten scorede mål og attpåtil en straffebom. Montenegro begynte å ta litt innpå, men heldigvis holdt Juniorjentene hodet kaldt, og etter at Nypan satte inn sitt syvende mål for kampen så de seg ikke tilbake.

Da det stod ti minutter igjen på tavla, ledet Juniorjentene 26-20 og spilte kontrollert ut hele kampen. Montenegro klarte ikke å minke ledelsen, og de norske jentene kunne igjen juble for en deilig lagseier. Kampen endte 31-23.

Juniorjentene spiller neste kamp på fredag kl. 17.00, da er Sveits motstander.  Kampen kan du se på EHF TV.

KAMPFAKTA
Junior-EM, mellomspill
Norge – Montenegro 31-23 (16-12)
Dvorana Golovec i Celje, Slovenia
Norges toppscorer: Johanne Halseth Nypan med ti mål
Montenegros toppscorer: Katarina Dzaferovic med seks mål
Utvisninger: Norge 4x2 min, Montenegro 3x2 min

Se utfyllende kamprapport her.
Les mer om jr.-EM.
Les mer om Juniorjentene.