20210602 Annmalie Skjelstad LK02 Foto Svein André Svendsen 640x360web.JPG
Annmalie Lyngås Skjelstad stod en god kamp i det norske målet.

Thrillerkamp mot söta bror

Også den andre kampen i Scandinavian Open ble spennende fra start til slutt. Norge vant med ett mål mot Sverige.

I sin andre kamp i Scandinavian Open var det Sverige som stod på motsatt banehalvdel. Etter å ha vunnet med to mot Ungarn onsdag, virket det hele enda mer betryggende torsdag.

I den første omgangen fortsatte Juniorjentene (LK02) det stabile forsvasspillet. De vant duellene bakover, og fant stadig nye veier inn mellom det svenske forsvaret fremover.

Annmalie Skjelstad stod eminent helt bakerst, og slapp bare inn åtte mål i løpet av de første tretti. Til pause ledet Norge 12-8.

- I den andre omgangen slapp vi oss alt for raskt alt for langt ned, kommenterte landslagstrener Bente Norum, som leder laget sammen med Tore Johannessen.

Fire-måls-ledelse ble raskt spist opp, og i den andre omgangen spilte lagene helt jevnt med hverandre.

Når det gjenstod under ett minutt fikk Sverige et straffekast, scorte, og var dermed på samme måltall som Norge.

Heldigvis sørget Fanny Skindlo for at thrilleren fikk en lykkelig slutt da hun satte sjansen hun fikk bare sekunder før signalet for ferdig spilt gikk i hallen.

- Det var en intens kamp, og jentene skal ha for at de stod i det selv om vi ble tatt innpå. Og så godt når man kan puste ut når det gikk bra, avsluttet Norum på telefon fra Danmark.

Norge møter Danmark i SOCs siste kamp fredag 2. juli klokken 13:00.