Kari Brattset i skuddet for LKS mot Frankrike. Rød drakt.
Kari Brattset Dale satte Norges første scoring, etter hele sju minutter!

La det swinge - begge veier!

For de som så kampen på søndag, var det vanskelig å tro at det var de samme to lagene som møttes tirsdag kveld.

Der Håndballjentene var Frankrike overlegne i søndagens kamp, var Frankrike overlegne i tirsdagens kamp. Etter seks minutter ledet Frankrike 4-0, og Norge hadde bommet på alle sine seks skudd. Frankrikes målvakt Leynaud tok "alt" de første minuttene, og Thorir hadde allerede tatt sin første time-out.

Kari Brattset Dale ble Norges første målscorer, men først etter sju minutters spill. De neste drøye to minuttene "rant det på" for Norge, som kom seg opp til 4-3 etter ni spilte minutter. Halvveis i første omgang fikk Norge to utvisninger på rad, og Frankrike gikk fra 8-4 til 10-4.

Til pause var stillingen 18-10 til Frankrike, og Norge var knapt til å kjenne igjen etter oppvisningen i forrige kamp.

Andre omgang fortonet seg ganske annerledes enn den første. Hvilke velvalgte ord Thorir og Tonje brukte i garderoben i pausen er uvisst, men at det var et "annet" lag som kom på banen etter pause var tydelig.

Nå stemte plutselig alt igjen for Norge - og 16 minutter ut i andre omgang utliknet Camilla Herrem til 23-23, og satte med det sitt syvende mål på syv forsøk.

Sluttresultatet ble 28-28, og Norge vant dermed andre omgang like mye som Frankrike vant første omgang.

Etter søndagens kamp etterlyste Thorir tøffere motstand, og det fikk han! To svært ulike omganger, men mange gode svar før kursen settes mot OL og Japan om noen uker.