Andre Lindboe
André Lindboe satte Norges siste og avgjørende scoring i kampen mot Ungarn.

Ett tap og en seier hittil i hovedrunden

Beachgutta spilte torsdag to kamper i EMs hovedrunde. Det ble én seier og ett tap.

Torsdagens første kamp var mot Frankrike, og det ble en tett og jevn kamp mellom to lag som kjenner hverandre godt. Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen, og det var høy fart og høy intensitet. I tillegg viste målvaktene seg fram i begge ender, og hadde mange flotte redninger. Skuddene «haglet» med raske angrep og trickskudd!

Etter første periode ledet Frankrike, og tok dermed første stikk.

I andre periode tok Norge føringen, men dette ble også en jevn periode. Norge fikk det i havn til slutt, og kampen måtte avgjøres med shoot out.
Der var det Frankrike som trakk det lengste strået, og Frankrike vant dermed kampen 2-1.

Torsdag ettermiddag var det Ungarn som var motstandere, og også her var det høyt tempo. Norge hadde føringen gjennom første periode, og vant den 22-17.
Også andre periode hadde Norge god kontroll, selv om det ble spennende mot slutten. Med bare få sekunder igjen ble Norge tildelt straffe, som André Lindboe satte sikkert i krysset. Dermed vant Norge andre periode 21-18, og kampen 2-0 totalt.

I morgen, fredag, klokka 1300 norsk tid, møter Norge sin siste motstander i hovedrunden; Ukraina. De ligger foreløpig sist i gruppa, med 0 poeng.

Alle kampene i mesterskapet kan strømmes direkte på Viaplay.