Pocket Valley

LK02 i EM i Slovenia. High five.
Ronja Vesterøy og Fanny Skindlo (bildet) fikk dessverre ikke så mye å juble for i fredagens kamp mot Romania.

Andre tap på rad for juniorjentene

Juniorjentene (LK02) greide ikke å "reise kjerringa" etter tapet for Tsjekkia i åpningskampen.

For etter kun snaue sju minutters spill lå de norske jentene under 7-1 og trener Tore Johannessen tok kampens første time out.
Det hjalp dessverre lite og drøyt ti minutter senere var stillingen 12-3...

Ingenting stemte for de norske jentene i dag, samtidig som den rumenske målvakta virkelig hadde dagen. Det ville seg bare ikke å få ballen i Romanias mål, og til pause hadde Norge bare scoret 6 mål, mot Romanias 20...

Andre omgang ble heldigvis seende noe bedre ut.
Etter drøyt halvspilt omgang hadde Norge scoret 10 mål, men var allikevel 11 mål bak på stillingen 27-16.

Sluttresultatet ble 36-22 til Romania, og de norske jentene måtte gå slukøret av banen etter et nytt tap i EM.

Kanskje har de godt av hviledagen som venter, før de møter Ungarn til siste kamp i innledende gruppe 11. juli klokka 1700.
Den kampen kan du strømme direkte på EHF-TV.