Tøff start, men klar seier for Håndballgutta

Norge lå under til pause, men vant til slutt komfortabelt 27-24 i åpningskampen mot Brasil.

Det ble en vanskelig start for Håndballgutta i åpningskampen mot Brasil, som innledningsvis kom under 1-5 mot et skjerpet brasiliansk mannskap.

Utover omgangen traff Norge, med Harald Reinkind og Magnus Fredriksen i føringen, bedre. Gutta kom seg helt i ryggen på Brasil, og gikk inn med 12-13 til pause.

Etter pause så det straks bedre ut. Norge var i føringen etter få minutter, og så seg aldri tilbake. Forsvaret satt bedre og bommene var færre. Til slutt kunne Christian Berge si seg rimelig fornøyd med seieren.

- Jeg er veldig glad for at vi vant kampen. Vi spiller med høye skuldre og slipper oss ikke ordentlig løs. Samhandlingsmessig var vi ikke på topp nivå, men vi vinner kampen og det er bra, sa landslagssjef Berge til TVNorge.

Neste kamp for Håndballgutta er mot Spania mandag kl. 09.15 norsk tid, og den blir vist på TVNorge/Discovery+.