Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: morsthy.dk

Glede, men også tårer i dansk sesongavslutning

Mors Thy ble i helgen pokalmester i Danmark, mens Bjarte Myrhol takket for seg i Skjern.

Den danske cupen ble avsluttet i helgen med Final4 foran et ivrig publikum i boxen i Herning. Fredag måtte Skjern gi tapt for Mors Thy i den første semifinalen, mens seriemester GOG ikke kunne hamle opp med Aalborg som dermed spilte seg til sin tredje finale på en uke (Champions Leauge og sluttspilfinale i Danmark).

Skjern dro det lengste strået i bronsefinalen og vår landslagskaptein kunne dermed avslutte sin 25 år lange karriere i klubbhåndball med bronsemedalje sammen med Eivind Tangen og Robin Haug. Det ble en følelsesrik avslutning for Bjarte Myrhol. Men heldigvis har han et OL igjen å glede seg til før det er helt slutt på håndballkarrieren.

I finalen var det lenge svært jevnt, for det meste med Mors Thy i ledelsen og et slitent Aalborg jagende bak. Mors Thy som spilte sin første cupfinale hadde mer krefter igjen mot slutten av kampen og vant til slutt 32-31.

20210620-Jonas-Wille.jpgTrener Jonas Wille (bildet) kan være svært stolt av laget sitt, og Erik Thorsteinsen Toft var sentral på banen i begge kampene. Sander Andreassen Øverjordet ble også dansk cupmester.

Dermed er sesongen i Danmark ferdigspilt med GOG som seriemester, Aalborg som sluttspillmester med plass i Champions League neste år og Mors Thy som cupmester.