Vipersjentene jubler for sitt fjerde seriegull på rad.

Vipers kjempet seg til sin fjerde serietittel

Vipers beseiret Storhamar i seriefinalen i REMA 1000-ligaen og stakk av med sitt fjerde seriegull.

Endelig var det klart for en obligatorisk kamp i REMA 1000-ligaen igjen, og denne gangen selve seriefinalen. De to topplagene, Storhamar og Vipers, har begge gått hele sesongen uten poengtap. Storhamar jaktet på sitt første seriegull, mens Vipers kjempet for sitt fjerde seriegull på rad.

Etter kampens første fem minutter hadde Vipers satt fire mål i Storhamars mål. De rosakledde ledet 5-0 før Storhamar fikk sitt første skudd forbi Katrine Lunde.  Storhamar fikk en god flyt i noen angrep, men Vipers beholdt og økte stadig ledelsen.

Etter 20 minutter spilt ledet hjemmelaget med syv mål. De siste ti minuttene kom Storhamar til flere gode sjanser, men det ble med de syv målene før ferdigspilt omgang. Lagene gikk til pause med stillingen 18-11.

I andre omgang økte hjemmelaget ledelsen, og ti minutter inn i omgangen hadde Vipers økt ledelsen til ti mål. Begge lag kjempet tett i omgangens neste ti minutter, og bortelaget skapte en syv-minutters periode  uten mål for Vipers. Storhamar tettet rommet med et par mål, men det holdt ikke hele veien for de gulkledde. Seriefinalen endte med seier til de regjerende mesterne, Vipers Kristiansand, 34-25.