Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vinn 15.000 kr til laget ditt!

Ta med laget på plogging og vær med i trekningen av fine premier fra Gjensidige.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Plogging er en aktivitet som går ut på å plukke søppel mens du jogger, går, sykler eller trener på annen måte. Ved å plogge kan vi unngå at plast og søppel havner i naturen og i havet, og sammen med Gjensidige ønsker vi å bidra til å holde nærområdet rent og hyggelig.

Inviter laget ditt med på plogging og vær med i trekningen av tre premier på henholdsvis 15 000, 10 000 og 5000 kroner til lagskassen.

Konkurransen varer fra 24. mai til 14. juni. 

Hvordan deltar laget?

  1. Last ned Plogger-appen
  2. Inviter laget ditt til en ploggeøkt
  3. Del et bilde av at dere plogger i feed på Instagram eller Facebook med hashtaggen #ViPlogger. Bruk laget/klubbens Instagram-konto eller Facebook-side til å laste opp bildet. Dersom laget eller klubben ikke har Facebook eller Instagram kan en utøver eller trener gjøre det på vegne av laget. Sørg for at alle som er med på bildet har gitt sitt samtykke.
  4. Tag Gjensidige og Håndballjentene på Facebook og Gjensidige og Handballandslagene på Instagram.

Sånn! Nå er ditt lag automatisk med i trekningen av en av de tre premiene. Husk at dere kan delta flere ganger. Jo mere vi plogger jo bedre – en perfekt lavterskelaktivitet alle i klubben kan være med på.

Husk smittevern

Vi skal skape et renere lokalmiljø, men ikke til enhver pris. Bruk hansker og sørg for å følge smittevernreglene som gjelder der du bor.

Vi sender også ut søppelklyper så lenge lageret rekker. Send mail til Andreas Rivenes i Gjensidige for å få tak i dette.

Plogger

Klikk her for å laste ned appen til iOs og klikk her for å laste ned til Android.

Ler mer om Gjensidige og konkurransen deres her