Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Christian O’Sullivan og Magnus Gullerud vant European League med klubblaget SC Magdeburg i helgen.
Christian O’Sullivan og Magnus Gullerud vant European League med klubblaget SC Magdeburg i helgen.
Foto: SC Magdeburgs hjemmeside/FB-side

O’Sullivan og Gullerud jublet for gull

SC Magdeburg vant 28-25 mot Fuchse Berlin i finalen i EHF European League søndag kveld.

– Jeg er så fornøyd med denne klubben. Dette var hovedmålet vårt for denne sesongen. Jeg kan ikke beskrive hva jeg føler nå, sa en ekstatisk Christian O’Sullivan blant annet til EHF TV like etter at gullet var sikret. Det er femte gang SC Magdeburg tar en europatittel. 

Liten tvil

SC Magdeburg, Christian O’Sullivan og Magnus Gullerud måtte på forhånd tåle favorittstempelet i finalekampen, dels på grunn av lørdagens prestasjon mot Wisla Plock i semifinalen og ikke minst styrkeforholdet overfor Fuchse Berlin i forkant av helgens Final 4. Østtyskerne fikk en forrykende start og ledet hele 15-8 ved pause. Berlin spiste seg innpå etter hvilen, men det var i realiteten aldri tvil om hvor seieren skulle havne.

Islandske Omar Ingi Magnusson ble mestscorende med 7 mål for SC Magdeburg, mens evigunge Hans Lindberg (41) satt inn 8 for Berlin. Magnus Gullerud scoret tre ganger for Magdeburg i finalen. O’Sullivan spilte en større rolle i forvars- og ankomstspillet enn i etablert angrep i kampen og endte målløs.

Rhein Neckar Løven vant bronsemedaljene etter 32-27 mot Wisla Plock tidligere søndag kveld.

Les mer om European League