Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

landsturneringen_logo_640.jpg

Landsturneringen 2021 må avlyses

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd vedtatt å avlyse Landsturneringen 2021.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming). 

Turneringen som skulle vært avholdt i Kristiansand høsten 2021, er imidlertid vedtatt avlyst. Årsaken er usikkerheten som følger av koronapandemien og de gjeldende restriksjonene. Avgjørelsen er tatt i samråd med ansvarlig myndighet i Kristiansand kommune.

- Et arrangement av denne størrelsen krever forutsigbarhet i både planlegging, påmelding og gjennomføring. Den forutsigbarheten er det naturlig nok vanskelig å finne slik situasjonen er nå, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Den lokale arrangementskomiteen ønsker å flytte planene ett år, slik at Landsturneringen 2022 arrangeres i Kristiansand 2. - 4. september neste år.

- Vi ser på muligheten for å lage en ekstra flott regional oppstart av sesongen 2021/22 for TH-lagene. Samtidig ber vi alle lag og deltakere smøre seg med tålmodighet, trene godt og forberede seg på en heidundrende utgave av Landsturneringen neste høst, sier Langerud.