Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landsturneringen 2021 må avlyses

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har i samråd vedtatt å avlyse Landsturneringen 2021.

Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt håndball og fotball (utøvere med nedsatt funksjonsevne/utviklingshemming). 

Turneringen som skulle vært avholdt i Kristiansand høsten 2021, er imidlertid vedtatt avlyst. Årsaken er usikkerheten som følger av koronapandemien og de gjeldende restriksjonene. Avgjørelsen er tatt i samråd med ansvarlig myndighet i Kristiansand kommune.

- Et arrangement av denne størrelsen krever forutsigbarhet i både planlegging, påmelding og gjennomføring. Den forutsigbarheten er det naturlig nok vanskelig å finne slik situasjonen er nå, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Den lokale arrangementskomiteen ønsker å flytte planene ett år, slik at Landsturneringen 2022 arrangeres i Kristiansand 2. - 4. september neste år.

- Vi ser på muligheten for å lage en ekstra flott regional oppstart av sesongen 2021/22 for TH-lagene. Samtidig ber vi alle lag og deltakere smøre seg med tålmodighet, trene godt og forberede seg på en heidundrende utgave av Landsturneringen neste høst, sier Langerud.