Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

House of Yarn miljøbilde
Foto: House of Yarn

Inngår samarbeid med House of Yarn

House of Yarn og Norges Håndballforbund feirer samarbeidet med å kåre «Årets varmeste lag».

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

House of Yarn er Nordens største merkevarehus og totalleverandør av kvalitetsgarn, design og tilbehør. Nå har de inngått et samarbeid med Norges Håndballforbund med startdato 1. mai 2021.

- Dette er et nytt og spennende område for oss som vi håper skal utvikle seg til det beste for begge parter. House of Yarn er en seriøs aktør med gode verdier som vi gleder oss til å være kreative og utvikle spennende prosjekter sammen med, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

House of Yarn har et stort utvalg av strikkeprodukter fra kjente merkevarer. I nettbutikken tilbyr de strikkepakker, garn, oppskrifter, tilbehør og ferdigstrikk, og de står bak flere velkjente garnmerker som Dale Garn, Du Store Alpakka og Camilla Pihl.

- Som den største garngrossisten i Norge ønsker vi å spre strikkeglede og inspirasjon utover hele landet. Vi håper at vi gjennom dette samarbeidet får flere til å begynne å strikke, i alle aldre. Samtidig ønsker vi å bidra til et positivt fellesskap på banen, på tribunen, og mellom ulike aldersgrupper, sier administrerende direktør i House of Yarn, Tor Henrik Knutsen.

I avtalen er det tenkt et kolleksjonssamarbeid der eksempelvis Håndballjentene vil være gjestedesignere. Det er også planer om å lage en offisiell mesterskapsgenser.

Vinn 25 000 kr til sesongstart!

For å feire det nye samarbeidet ønsker House of Yarn å dele ut 25 000 kr til to håndballag som kan krone seg med tittelen «Årets varmeste lag». Det eneste du trenger å gjøre for å nominere ditt lag er å fortelle hva laget ditt kan gjøre for å fremme inkludering, samhold og idrettsglede, og for å vise respekt og begeistring, både på og utenfor banen.

- Det at House of Yarn ønsker å bidra med midler til klubber og lag som har søkelys på inkludering, samhold og idrettsglede, er veldig gledelig. Vi vet at mange klubber og lag gjør en viktig jobb på dette punktet allerede, og vi håper at konkurransen kan motivere til å fortsette med det gode arbeidet, sier Aalbu.

Klikk her for å sende inn din nominasjon via Facebook!