Annonse:
20211106 Gjensidige Cup billetter
Annonse:
20211106 Gjensidige Cup billetter

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA 1000 Håndballskolen i Kragerø.
REMA 1000 Håndballskolen i Kragerø.
Foto: Kragerø Håndball

Arranger håndballskole i høstferien!

Gi barna i din håndballklubb mulighet til å lære seg verdens morsomste ballspill! Søknadsfristen er 21. juni.

Nå kan din håndballklubb søke om å få arrangere REMA 1000 Håndballskolen i høstferien. Klikk her for å fylle ut søknadsskjema

REMA 1000 og Norges Håndballforbund driver i fellesskap håndballskole for barn i alderen 6-12 år. Håndballskolen gjennomføres i skolenes høst- og vinterferie over hele landet. Tilbakemeldingene fra tidligere gjennomføringer viser at dette er en kjempesuksess for alle involverte!

Målgruppen for REMA 1000 Håndballskolen er elever i barneskolen som skal være hjemme i ferien. Dermed blir skolefritidsordningen (SFO) en viktig målgruppe. Barna får et supert tilbud i sitt lokalmiljø, og din lokale håndballklubb får en kjempesjanse til nyrekruttering!

Lyst til å bli arrangør? Les mer om REMA 1000 Håndballskolen her:

Trykk på brosjyren for å få den i fullskjerm

_______________________________________________________________

Søknadsskjema:

Klikk her for å fylle ut søknadsskjema
Frist: 21. juni 2021 kl. 12.00

Få dager etter fristen får regionen tilbakemelding fra
NHF på hvilke klubber som blir arrangører.

24. juni kl. 20.00 vil vi arrangere et infomøte for alle
arrangørklubbene digitalt. Dette vil foregå på teams,
og er obligatorisk for alle klubbene å delta på.

Har du spørsmål, ta kontakt med din region.
_______________________________________________________________

Generell informasjon:

Alle deltakere må meldes på www.handball.no/handballskoler som er NHF og REMA 1000 Håndballskolens felles påmeldingssystem. Påmeldingen for deltakere åpner fredag 9. august og stenger 16. september for alle håndballskoler.

Dette er utgangspunktet for all utsending av utstyr. Utstyrspakkene blir sendt fra leverandør innen utgangen uke 38 til adressen klubben har oppgitt, uavhengig om klubben din skal arrangere i uke 40 eller 41. Er det behov for ekstra utstyr, ta kontakt med din region og lever skjema for ekstra utstyrspakke. Siste frist for dette er 16. september. Denne fristen er endelig, og vi vil ikke ha muligheten til å bistå klubben med ekstra utstyr etter denne fristen.

Klubben beholder hele deltakeravgiften og sørger for innbetalingen.
Prisene er:

  • 3 dager, maks kr. 750 per deltaker
  • 5 dager, maks kr. 1200 per deltaker

Deltagerne får t-skjorte, håndball og diplom. Instruktørene får t-skjorte (maks 10 stykk per skole). Alt dette dekkes av REMA 1000.

Klubben tar kontakt med den lokale kjøpmannen i den butikken de får tildelt så fort de har fått godkjent Håndballskolen, senest to uker i forveien. Dere avtaler direkte med kjøpmann om de har mulighet å dele ut utstyrspakker sammen med dere første dag av Håndballskolen. Barna må ha en fullverdig og sunn lunsj hver dag som består av varer fra REMA 1000.

Kontokunde eller Æ

  • Klubben kan kjøpe varer som kontokunde eller igjennom Æ-appen fra REMA 1000.
  • Dersom klubben er kontokunde og har valgt å få tilsendt faktura, er dette en service kjøpmannen yter. Derfor får ikke klubben ekstra avslag igjennom Æ appen.
  • Dersom klubben ikke er kontokunde men betaler direkte i kassen igjennom Æ appen (med et kort som er registrert i Æ/scanner sin strekkode før betaling), vil de på lik linje med andre kunder i butikk få vanlig priskutt igjennom Æ (10% fra 10-på-10-listen).
  • Klubben får ingen ytterligere avslag i butikk. REMA 1000 kan kun tilby reglene igjennom Æ på en handel.
  • Kontaktperson i klubben må informere kjøpmann om Håndballskolen blir avlyst.

For å rekruttere flest mulig er det viktig at klubben markedsfører tilbudet i forkant av arrangementet på f. eks. hjemmeside/Facebook-side (event)/i haller og på skoler. Det er viktig å oppdatere underveis med nyttig informasjon til foreldre og deltakere.

Vi oppfordrer til å samle inn medieoppslag og bilder/filmer fra håndballskolen, som sendes til regionen.