Halden beholder plassen i REMA 1000-ligaen

En av tre dueller i kvalifiseringen til herrenes REMA 1000-liga er avgjort etter andre runde.

I søndagens første kamp, mellom Nøtterøy og Viking var det jevnt fra start. Lagene fulgte hverandre til 4-4 og 7-7 før Nøtterøy dro ifra. Til pause var stillingen 18-8. Nøtterøy beholdt ledelsen gjennom hele andre omgang, og vant til slutt 31-25.
Dermed står det 1-1 i kamper mellom Nøtterøy og Viking, og det må en tredje kamp til. Denne skal spilles førstkommende onsdag klokka 18.00 i Stavanger idrettshall.

I den andre kampen søndag ettermiddag, hvor Falk Horten tok i mot Halden hjemme, var det bortelaget som tok føringen. De hadde også med seg seier fra første kamp, og det var gjennom søndagens kamp heller ingen tvil om hvem som skulle gå seirende ut.
Halden vant til slutt med åtte mål, 37-29.

Halden beholder dermed plassen i REMA 1000-ligaen, mens Falk Horten må spille i 1. divisjon neste sesong.

To kamper gjenstår altså, for å avgjøre hvilke lag som skal fylle de siste plassene i REMA 1000-ligaen for herrer sesongen 2021/22. Som nevnt tar Viking håndball i mot Nøtterøy Håndball hjemme i Stavanger idrettshall kl. 18.00. I Jotunhallen møtes Sandefjord og Follo HK til dyst kl. 19.30. Kampene spilles onsdag 26. mai.

Begge kampene kan du streame på Direktesport.no.