Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gull til Hykkerud og Athen.
Gull til Hykkerud og Athen.
Foto: Hykkeruds Instagram

Flere nordmenn i EHF-finaler denne helgen

I tillegg til Vipers og Gyør var tre andre nordmenn i finaler i helgen. Joakim Hykkerud og Athen gikk helt til topps.

Joakim Hykkerud ble utlånt fra Drammen til AEK Athen HC mot slutten av sesongen. Grekerne hadde fått en skade på sin linjespiller før innspurten av ligaen, og i tillegg ventet finalespill i EHF European Cup. Hykkerud var ikke vanskelig å be, så han og hans danske lagkompis i DHK, Jesper Meinby Pedersen, satte kursen mot Athen.

Først ble de greske mestere, og i helgen ventet svenske Ystad i finalen i European Cup. Også svenskene med en nordmann på banen i trønderen Lasse Balstad. Kampene ble spilt fredag og søndag, og begge dagene endte med firemålsseier til Athen og Joakim Hykkerud.

Les mer om EHF European Cup

I finalen i Champions League finner vi en norsk jente på sølvlaget til Brest, nemlig Tonje Løseth. Bergensjenta står med 10 kamper for Norge, men har spilt utenlands i flere år og har nok gått under radaren hos mange. Sammen med klubben har hun vunnet både cupen og serien i Frankrike i år og har nå også sølv i Champions League i samlingen sin.