Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NM i beachhåndball må avlyses

De gjeldende restriksjonene gjør at Norges Håndballforbund ser seg nødt til å avlyse årets NM i beachhåndball.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NM i beachhåndball 2021 skulle etter planen avvikles i Sandefjord midt i juni. På grunn av de gjeldende koronarestriksjonene lar mesterskapet seg ikke gjennomføre. Den nasjonale ledergruppen i Norges Håndballforbund har derfor vedtatt å avlyse turneringen.

- Det er med tungt hjerte at vi også i år må innse at Beach-NM ikke kan avvikles. Vi vet at klubbene, spillerne og arrangøren hadde gledet seg til endelig å kunne komme tilbake på sanda igjen. Vi så alle frem til denne solfylte festen, men dessverre er ikke gjenåpningen kommet langt nok. Det er kjedelig, men vi må samtidig prøve å glede oss til lysere tider. Forhåpentlig er tilværelsen langt mer normal i 2022, slik at vi neste sommer kan spille NM uten å bekymre oss for mye over de strenge restriksjonene, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.