Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019---idrettspresident-berit-kjøll---foto-ntb-scanpix.jpg
Foto: NTB

Søk krisepakke 4 før 15. november!

1,45 milliarder kroner er satt av til den såkalte krisepakke 4. Fristen for å søke er 15. november.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye stimuleringsordningen for frivillighet og idrett er godkjent av overvåkningsorganet ESA.

Det positive svaret fra ESA, overvåkningsorganet som sikrer at EFTA-landene etterlever blant annet EØS-avtalen, ble mottatt med begeistring av idrettspresident Berit Kjøll.

- Det er svært gledelig at vi nå kan få en bedre dekning for bortfalte inntekter enn det som var tilfellet før endringen. Denne avklaringen gir nødvendig forutsigbarhet og trygghet for norsk idrett i dagens krevende situasjon, sier Kjøll til Norges Idrettsforbunds hjemmesider.

Til sammen 1,45 milliarder kroner er satt av til ordninger som dekker merkostnader og mindreinntekter frivilligheten og idretten har som følge av koronapandemien. Stimuleringsordningen gjelder for perioden fra 1. januar til 31. oktober 2021. Søknadsfristen er 15. november. OBS! Perioden ble utvidet, og fristen vedtatt utsatt, i juni 2021.

Du kan både søke og finne mer informasjon om den såkalte krisepakke 4 på Lotteri- og stiftelsestilsynets hjemmesider!

Det er også mulig å søke om midler gjennom tilskuddsordningen for publikumsarrangement av nasjonal verdi i idrettssektoren, for perioden 1. januar - 31. oktober 2021. Fristen for å søke er utvidet til 15. november. Les mer her!