Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fra venstre Marte Haldorsen, håndballpresident Kåre Geir Lio og Jan-Erik Aalbu. Foto: Edvin Fjørtoft Pettersen
Fra venstre Marte Haldorsen, håndballpresident Kåre Geir Lio og Jan-Erik Aalbu. Foto: Edvin Fjørtoft Pettersen

Medlemstilbud på bil fra Opel

Som medlem i Norges Håndballforbund får du rabatt på kjøp og leasing av ny bil fra Opel.

Markedsføring av Opel, samarbeidspartner av Norges Håndballforbund.

I oktober 2020 signerte Norges Håndballforbund (NHF) en samarbeidsavtale med Opel Norge som gjelder ut september 2023. Avtalen innebærer blant annet at Opel er leverandør av biler til NHF og samarbeidspartner under flere internasjonale mesterskap som skal arrangeres i Norge.

- For oss i Opel er samarbeidet med Håndballforbundet en drømmepasning. Vi sier at fremtiden tilhører alle, og nå tilrettelegger vi for godt lagspill på nye arenaer slik at vi sammen kan bidra til håndball for alle, sier sjef for Opel i Norge, Reidar Holtedahl.

I tillegg gir avtalen alle medlemmer og håndball-venner gode betingelser ved kjøp eller leasing av ny bil fra Opel. Som medlem får du rabatt på opptil 8% på bensin- og dielselbiler, 4% på elbiler og 6% på hybridbiler. 

- Alle håndballvenner kan nyte godt av svært gode betingelser på kjøp eller leasing av ny Opel. Om du eller barna dine er medlem av håndballforbundet, er det faktisk nok til å spare et betydelig beløp, så vi håper mange i håndballfamilien vil sette Opel på lista når de vurderer ny bil. Stikk innom nærmeste forhandler for en prøvekjøring og gjør et særdeles godt bilkjøp, oppfordrer Holtedahl.

Kommersiell sjef i NHF, Jan-Erik Aalbu, er godt fornøyd med medlemstilbudet og samarbeidet med Opel.

- Jeg vet at tilbudet vi har fått fra Opel har blitt lagt merke til av mange av våre medlemmer allerede. Det er gledelig. Vi håper flere av de tusenvis av norske håndballfamilier får øynene opp for den gode rabattordningen.

Les mer om tilbudet på Opel sin hjemmeside