Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrettspresident Berit Kjøll og kulturminister Abid Raja. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Idrettspresident Berit Kjøll og kulturminister Abid Raja. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Gleder seg over bedre ordning for klubbene

Stimuleringsordningene for 2021 blir justert, og i større grad gi dekning for inntektsbortfall som i 2020.

Regjeringen har lyttet til idrettens innspill om behov for endringer i stimuleringsordningene for 2021, melder Norges Idrettsforbund på sine hjemmesider. Dette er positivt nytt for både håndballklubber og andre idrettslag/foreninger landet rundt.

- Nå vil våre idrettslag og arrangører både kompenseres for tapte inntekter og faste unngåelige kostnader, i tråd med innretningen i fjorårets kompensasjonsordninger. Dette er svært gledelig og samtidig helt nødvendig for å stå godt nok rustet når idretten nå etter hvert gjenåpnes, sier idrettspresident Berit Kjøll til idrettsforbundet.no.

Les mer om justeringen av stimuleringsordningene her!