Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gjensidiges logo har for lengst blitt et kjennemerke på Håndballjentene sine drakter.
Gjensidiges logo har for lengst blitt et kjennemerke på Håndballjentene sine drakter.
Foto: Ludvig Thunman / Bildbyrån

30 års samarbeid med Gjensidige!

2021 markerer et 30 år langt samarbeid mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund.

1. mai 1991 signerte Norges Håndballforbund (NHF) og Forenede Forsikring, som kort tid etter ble en del av Gjensidige, den første samarbeidsavtalen. 30 år senere er forsikringsselskapet fremdeles en av NHFs viktigste samarbeidspartnere.

- Vi er stolte av å ha vært på lag med Håndballjentene i 30 år, og gleder oss til å fortsette samarbeidet – gjennom både oppturer og nedturer. Kontinuitet er viktig for å skape utvikling og oppnå gode resultater sammen, og vi har vært til god støtte for hverandre opp gjennom årene. Håndballjentene representerer de samme verdiene som Gjensidige, og engasjementet, gleden og samholdet i laget er noe som inspirerer våre ansatte og bidrar til å utvikle kulturen vår internt, sier konsernsjef i Gjensidige, Helge Leiro Baastad.

- For det første var det et fantastisk gjennombrudd da vi fikk Gjensidige på lag for 30 år siden. Det er ett av de mest avgjørende øyeblikkene for norsk håndball med hensyn til økonomi og utvikling. Det som er moro med samarbeidet er at det er en gjensidighet som handler om at begge parter har gjort sitt aller beste for å spille den andre god. Vi har lært mye av hverandre, sier håndballpresident Kåre Geir Lio.

2017 Minihåndballjentene.jpg

Minihåndballjentene fra laguttaket til VM i 2017. Foto: Mariam Butt/NTB

Et samarbeid som dette setter sine spor. Prosjekter som Minihåndballjentene og Gjensidige Cup er noe de fleste håndball-interesserte kjenner til, og Gjensidiges vekterlogo har for lengst blitt et kjennemerke på Håndballjentenes drakter. Det er ikke så rart:

Med vekteren på drakta har de norske jentene tatt hele 11 gullmedaljer: åtte EM-gull og tre VM-gull. Forsikringsselskapet var også en viktig støttespiller da Håndballjentene tok OL-gull i 2008 og 2012.

20061217 LKS EM-finale NOR-RUS_Foto Gorm Kallestad NTB_640x360web.jpg

Håndballjentene jubler for EM-gull i Stockholm i 2006. Foto: Gorm Kallestad/NTB

Håndballpresidenten oppsummerer samarbeidet slik:

- Et samarbeid som har vart i 30 år er veldig uvanlig, og det er den enkleste måten å beskrive det på. Det handler om folk, vilje, tro og tillit. Jeg opplever at vi har møtt fantastisk velvillige folk i hele Gjensidige, og medarbeiderne har et stort engasjement for håndballen. De har gjort norsk håndball og Håndballjentene til sine egne. Den gjensidige tilliten håper jeg vi kan ta vare på i ytterligere mange, mange år, sier Lio.

Samarbeidsavtalen mellom partene ble fornyet i forkant av EM i 2020 og løper i fire år. I denne avtaleperioden står topp- og breddehåndball i fokus, i tillegg til flere spennende prosjekter innen blant annet bærekraft og skadeforebygging.

- ­­Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Baastad og Lio i kor.

Les mer på Gjensidige sin hjemmeside