Vipers
Vipers' Henny Ella Reistad ble dagens toppscorer. Her fra en tidligere kamp.

Endelig kamp igjen for Vipersjentene!

Omsider var det kamptid igjen for Vipers Kristiansand, i åttedelsfinalen i Champions League.

Det ble jevnt og spennende på såkalt nøytral bane i Ikast i Danmark, der Vipers var hjemmelag. Kampen endte 35-36 i favør Odense.

Odense scoret kampens første mål, men Vipers holdt godt følge. Odense klarte aldri å komme mer enn tre mål foran, og til pause var Vipers bare ett mål bak på stillingen 16-17.

Etter bare 20 sekunder i andre omgang hadde Vipers utliknet, ved en av kampens store profiler; Henny Ella Reistad. Hun noterte seg til slutt med 10 scoringer på 10 skudd i kampen!

Om første omgang var jevn, så ble andre omgang enda jevnere. Lagene fulgte hverandre scoring for scoring, og lenge så det ut til at Vipers skulle klare å rive med seg i hvert fall uavgjort, om ikke seier. Dessverre var det Odense som ble ved den siste scoringen, som gjorde at de har ett mål å gå på før returoppgjøret om ei uke.

Åttedelsfinalene, eller "Play offs" som EHF har valgt å kalle det, spilles nemlig over to kamper, der det totale resultatet avgjør hvem som går videre til kvartfinalene.
Returoppgjøret spilles søndag 14. mars, i Odense.