Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Simen Schønningsen i aksjon for Elverum. Bildet er tatt tidligere denne sesongen.
Simen Schønningsen i aksjon for Elverum. Bildet er tatt tidligere denne sesongen.
Foto: Elverum

Elverum kjemper om kvartfinaleplass

Begge play off-kampene mellom Elverum og Barca spilles på spansk jord. Første kampdag er fredag 2. april.

Lagene møtes til to play off-kamper der sammenlagtvinneren går videre til kvartfinale i Champions League. Som følge av innreise- og karantenereglene i Norge, spilles begge kampene på Barcas beryktede hjemmebane Palau Blaugrana i Barcelona. 

Elverum endte sist i gruppe A, men kan ta med seg flere gode prestasjoner fra gruppespillet. Hedmarkingene var kun ett og to mål unna seier over gruppevinner SG Flensburg-Handewitt, og innkasserte en uavgjort (mot HC Vardar 1961) og to seiere (over HC Meshkov Brest og FC Porto) i gruppespillet. 

Allikevel blir Barca en tøff motstander for Elverum. Det spanske laget har lange tradisjoner i Champions League og kan vise til hele åtte gull i turneringen. Hittil denne sesongen har de fremdeles til gode å avgi et eneste poeng, og med gruppeseier er de på god vei til å følge opp fjorårets 2. plass.

Elverum og Barca spilte også mot hverandre i forrige sesong. Da vant spanjolene begge kampene, men Elverum ga storlaget kamp til døra i det siste oppgjøret og tapte til slutt med fire mål foran rekordmange tilskuere i Terningen Arena.

Play off-kampene spilles fredag 2. april og mandag 5. april kl. 18.45 og sendes på V Sport + og Viaplay.

Les mer om Champions League for menn