Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20201122_Simen-Schønningsen,-Elverum_Foto-Elverum_640x360web.jpg
Simen Schønningsen i aksjon for Elverum. Bildet er tatt tidligere denne sesongen.
Foto: Elverum

Elverum kjemper om kvartfinaleplass

Begge play off-kampene mellom Elverum og Barca spilles på spansk jord. Første kampdag er fredag 2. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lagene møtes til to play off-kamper der sammenlagtvinneren går videre til kvartfinale i Champions League. Som følge av innreise- og karantenereglene i Norge, spilles begge kampene på Barcas beryktede hjemmebane Palau Blaugrana i Barcelona. 

Elverum endte sist i gruppe A, men kan ta med seg flere gode prestasjoner fra gruppespillet. Hedmarkingene var kun ett og to mål unna seier over gruppevinner SG Flensburg-Handewitt, og innkasserte en uavgjort (mot HC Vardar 1961) og to seiere (over HC Meshkov Brest og FC Porto) i gruppespillet. 

Allikevel blir Barca en tøff motstander for Elverum. Det spanske laget har lange tradisjoner i Champions League og kan vise til hele åtte gull i turneringen. Hittil denne sesongen har de fremdeles til gode å avgi et eneste poeng, og med gruppeseier er de på god vei til å følge opp fjorårets 2. plass.

Elverum og Barca spilte også mot hverandre i forrige sesong. Da vant spanjolene begge kampene, men Elverum ga storlaget kamp til døra i det siste oppgjøret og tapte til slutt med fire mål foran rekordmange tilskuere i Terningen Arena.

Play off-kampene spilles fredag 2. april og mandag 5. april kl. 18.45 og sendes på V Sport + og Viaplay.

Les mer om Champions League for menn