Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elverum møter Barca i play-off kamp

Champions League for menn går over i cupspill, og Barca er neste utfordring for Elverum.

Etter tap i de siste kampene i gruppespillet ble Elverums menn sist i gruppe A og møter dermed Barca som vant gruppe B i to play off-kamper. Disse skal etter planen spilles i perioden 31. mars - 8. april.

SG Flensburg-Handewitt med Magnus Jøndal, Torbjørn Bergerud, Gøran Søgard Johannessen og Magnus Abelvik Rød gikk helt til topps i gruppe A foran Paris Saint-Germain Handball (FRA) og polske Lomza Vive Kielce.

Barca blir en tøff motstander for hedmarkingene. Spanjolene er nemlig det eneste laget som har gått gjennom sesongens Champions League-spill uten å avgi et eneste poeng. Bak Barca i gruppe B finner vi Telekom Veszprèm der Kent Robin Tønnesen spiller og på tredje plass THW Kiel med Sander Sagosen og Harald Reinkind på laget.

Les mer om Champions League for menn