Norgesmester 2020
Elverums toppscorer, Josef Pujol. Her fra en tidligere kamp.

Solid og spennende i Skopje

Elverum var solide fra start, og holdt det oppe gjennom hele kampen. Det hele endte uavgjort 34-34.

Elverum Håndball Herrer er på "Europaturné" for å få spilt noen av sine Champions League-kamper.

Etter en tøff kamp, og et stort tap mot Kielce på torsdag, var det ventet at søndagens kamp mot Vardar skulle bli noe enklere.
Elverum kom godt i gang, og fikk kampens første scoring. Lagene fulgte hverandre tett, og først etter drøyt 15 minutters spill kom hjemmelaget seg foran på 12-10.

Til pause var Elverum foran igjen, og etter en målrik og jevnspilt omgang var pauseresultatet 20-21.

Andre omgang ble like jevn som den første. Lagene byttet på å lede de første 15 minuttene etter pause, men så så det ut til at Vardar skulle feste grepet og rykke ifra.
De kom seg på det meste fire mål foran, men Elverum kjempet seg tilbake. Takket være en sedvanlig uredd Simen Holand Pettersen, som i sluttsekundene klinket til fra bak i banen, sikret Elverum ett viktig poeng, og kunne juble for uavgjort 34-34.

Oppholdet i Skopje varer noen dager til, siden disse to lagene møtes igjen førstkommende onsdag. I den kampen er Elverum hjemmelag, og det er jo lov å håpe på to poeng...?

Elverum ligger nå på sjuende plass i gruppe A, med opp mot tre kamper færre spilt enn de andre lagene i gruppa. Bare Vardar ligger bak Elverum, med enda én kamp mindre spilt enn Elverum.

Neste kamp for Elverum i Champions League er som nevnt onsdag 24. februar, mot Vardar i Makedonia. Elverum står da som hjemmelag.
Kampen kan ses på Viasat 4 eller Viaplay.