Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NIF lanserer Trenerattesten

Norges Idrettsforbund (NIF) har utviklet en digital gjennomgang for trenere i barne- og ungdomsidretten.

Trenerattesten er en enkel og digital gjennomgang av de viktigste oppgavene til trenere i norsk idrett. Den tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb. 

Trenerattesten kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten. Det tar inntil 20 minutter å gjennomføre den. Alle som har fullført trenerattesten får automatisk denne kompetanse synlig på sin idretts-CV, og man får tilgang til en ressursside med fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Trenerattesten er et av virkemidlene for å utvikle trenere og skape enda mer og bedre aktivitet for medlemmene våre, og har også en sentral plass i «Idretten vil».

– Vi i Norges Håndballforbund oppfordrer alle våre trenere i barne- og ungdomsidretten til å ta NIFs trenerattest. Du får god innsikt i barneidrettsreglementet og refleksjon rundt det å være trener i barne- og ungdomsidrett. Registrer deg via Min Idrett, oppfordrer utdanningsansvarlig i Norges Håndballforbund, Jan-Ivar Lorentzen. 

Ta trenerattesten! 

Se mer om trenerattesten på Idrettsforbundets temaside.