Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Christian Berge mener Norge har mer å gå på. Foto: NTB
Christian Berge mener Norge har mer å gå på. Foto: NTB
Foto: NTB

- Vi skal ta enda et steg videre

Landslagssjefen er fornøyd med de to siste kampene, men mener Norge fortsatt har mer å gå på.

Håndballgutta går inn i hovedrunden med 2 poeng og må muligens vinne alle tre kampene om de skal nå en kvartfinale. Det er fullt mulig, skal vi tro Christian Berge. 

- Mot Portugal blir det tett og tøft i midten, så vi må slippe ballen på riktig tid og få bredde i angrepet. Vi ønsker å kontre mest mulig på dem.

Landslagssjefen brukte natta på å se tilsvarende oppgjør i EM i Trondheim for ett år siden, en kamp hvor Norge vant 32-28. - Der står vi godt bak og har god struktur i forsvarsspillet vårt. Vi må ligge på samme nivå i morgen.

Berge kunne ellers melde om en frisk tropp med flere spillere som har fått spilt seg varme i de siste kampene. 

Sander Sagosen står med 30 mål på 3 kamper og har hatt et meget sterkt mesterskap så langt. Han tror korona-tiden kan ha hatt en positiv effekt. 

- Jeg har nok aldri følt meg bedre enn jeg er nå. Jeg dro hjem til Norge i fjor og tilbrakte våren der og fikk trene godt fysisk. I tillegg ble det en 10-dagers pause i desember. Det kan ha vært godt for kroppen.

I tillegg til Portugal på onsdag, skal Håndballgutta møte Algerie og Island i hovedrunden. Kampene ser du på TV3/Viaplay

Les mer om Håndballgutta

Les mer om VM på IHFs offisielle sider