Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Utsetter all innendørsaktivitet

Breddehåndballens aktiviteter innendørs er stanset midlertidig. Lagene bes finne løsninger utendørs.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppdatert 11. januar: Norges Håndballforbund presiserer at dette er anbefalte retningslinjer fra regjeringen, og at den enkelte kommune gjør sine egne vurderinger basert på dette. 

Norges Håndballforbund har på generelt grunnlag tilsluttet seg regjeringens anbefalinger, men det er altså den enkelte kommune som beslutter hvordan aktivitetsnivået skal være innenfor sine kommunegrenser.

Anbefalingen gjelder for alle breddeklubber og -lag i norsk håndball til og med tirsdag 19. januar. Beslutningen baserer seg på de nasjonale anbefalingene regjeringen offentliggjorde søndag 3. januar.

- Selv om det er lokale forskjeller i smittesituasjonen, slutter vi i Norges Håndballforbund oss til myndighetenes og Norges Idrettsforbund anbefalinger. Det betyr at alle innendørsaktiviteter, herunder både treninger og kamper, er utsatt til 19. januar, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Toppidretten er ikke omfattet av anbefalingen. Klubbene i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon er underlagt egne protokoller, og vil opprettholde sin aktivitet i tråd med disse.

- Vi skjønner at mange breddeklubber og spillere i norsk håndball synes dette er en tung beskjed å starte det nye året med. Samtidig ber vi alle om å se etter mulighetene som ligger i utendørstrening. Regjeringens anbefalinger gir adgang til å gjennomføre økter ute i friluft, så lenge de involverte kan holde god avstand til hverandre. Dette håper vi gir rom for kreative løsninger, sier Erik Langerud.

Les tips til utendørstreninger her!

**Den nasjonale anbefalingen om midlertidig stans av innendørsaktivitet varer til og med 19. januar. Vi venter ny informasjon mot slutten av neste uke. Utover dette vil det kunne finnes lokale retningslinjer av lengre varighet. Dette vil det bli informert om fra den enkelte region i Norges Håndballforbund.