Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Om topphåndballen i Oslo-regionen

NHF ser nå på hvilke konsekvenser nedstengingen av Oslo-regionen får for de kommende serierunder.

Som følge av myndighetenes beslutninger er det innført midlertidig aktivitetsstans i samtlige håndballklubber i kommunene Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås.

Dette gjelder for perioden til og med 31. januar. Les mer her. 

Aktivitetsstansen omfatter også topphåndballklubbene i regionen.

- Vi vil bruke de neste dagene til å se på hvilke konsekvenser dette vedtaket får for serieavviklingen framover. Vi vil komme med mer informasjon rundt dette i løpet av første halvdel av kommende uke, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.