Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Letter på tiltakene fra mandag

Retningslinjene for toppklubbene i de kommuner som var berørt av mutasjonsviruset, lettes fra 1. februar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var forrige helg det ble kjent at all håndballaktivitet i Nordre Follo og ni nabokommuner skulle opphøre fra lørdag 23. januar til og med søndag 31. januar, som en konsekvens av myndighetenes anbefalinger og krav om nedstenging. I tillegg har lag fra ytterligere 15 kommuner vært berørt som følge av at spillere ikke har kunnet bevege seg over kommunegrensene.

Nå er det klart at berørte toppklubber (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon) i de 25 kommunene kan forberede seg på å gjenoppta trening fra og med mandag, med mindre kommunale retningslinjer tilsier noe annet. Det vil da også være adgang til å bevege seg på tvers av kommunegrensene, for de som trenger dette for å kunne delta på sitt lags treninger.

- Dette er et skritt i riktig retning. Nå vil vi avvente helgens informasjon fra regjeringen før vi kan si mer om hvordan trenings- og kamphverdagen blir fra og med neste uke, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.