Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kent Robin Tønnesen og Kristian Bjørnsen. Foto: NTB
Kent Robin Tønnesen og Kristian Bjørnsen. Foto: NTB
Foto: Foto: NTB

Landslagene deltar i Gjerdrum-aksjon

Håndballgutta har de berørte etter Gjerdrum-skredet med seg i sine hjerter under det pågående VM i Egypt.

«Hei alle sammen! Vil gjerne sende en hilsen til alle som er berørte av Gjerdrum-skredet. Vit at vi tenker på dere, og dere skal være i hjertene våre når vi spiller kamper i januar.»

Slik lyder videohilsenen Kent Robin Tønnesen har spilt inn til de berørte etter Gjerdrum-katastrofen i romjula. Håndballgutta og Håndballjentene har i tillegg gitt bort signerte spillertrøyer, som gis bort i forbindelse med en pågående innsamlingsaksjon til inntekt for de som er rammet av skredet.

Det var den tidligere toppdommeren Carina Brataas som kontaktet Norges Håndballforbund med spørsmål om å bidra til aksjonen.

- Jeg tror alle gjerne ville hjelpe når skredet inntraff i Gjerdrum. For meg ble katastrofen veldig nær da jeg har familie, venner og bekjente som er direkte rammet. Som tidligere toppdommer i håndball har jeg et trygt og godt nettverk i håndballfamilien. Etter min henvendelse gikk det bare minutter før jeg fikk bekreftet at landslagene ønsket å stille opp, sier Brataas.

- Spesielt stas var det at Kent Robin Tønnesen sendte en videohilsen til alle som er rammet. Det betyr utrolig mye for Gjerdrum, som er og alltid har vært en idrettsglad kommune.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Brataas_Carina_640x360web.jpg

Tidligere toppdommer Carina Brataas.

Trøyene er gitt til Ressursnettverket for barn og unge (RBU) i Gjerdrum, og vil bli gitt til to av de privatpersonene som støtter RBU. I skrivende stund kan privatpersoner vippse et valgfritt beløp til RBU, og kommentere via Facebook.

Les mer om fremgangsmåten i Carina Brataas’ Facebook-post!

- RBU i Gjerdrum gjør en meget viktig jobb for at barn og unge skal få delta i aktivitet, uansett økonomisk situasjon. RBU har også hjulpet mange som har passert definisjonen på barn og unge de siste ukene, og jeg håper denne gesten fra håndballandslagene gjør at de kan hjelpe enda flere fremover. Tusen takk for det fine bidraget og all omtanke, kjære håndballfamilien min!, avslutter Brataas.


Les mer om Håndballgutta

Les mer om VM i Egypt