Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kjære håndballvenner og alle andre venner!

En hilsen fra håndballpresident Kåre Geir Lio etter et rart år. Han deler også ut en musikalsk julegave.

KJÆRE ALLE HÅNDBALLVENNER OG ANDRE VENNER!

Et rart år som startet med EM-bronse til Håndballgutta og endte med et fantastisk gull til Håndballjentene. Medaljer som tilhører hele håndballfamilien! Vi kan være stolte og glade, og vite at vi mellom medaljene har gjort vårt beste i et år helt utenom det vanlige.  

Takk for alt det dere har bidratt med til beste for den idretten vi er så glade i. Kanskje har vi også lært noe nytt og nyttig vi kan ha glede av i møte med nye utfordringer.

I vår inkluderte jeg musikktips gjennom en hilsen på våre nettsider. Denne gangen har jeg en flott julegave jeg har lyst til å invitere dere inn i.  

Konserten Stille lys med Jan Gunnar Hoff byr på gjensyn med en rekke kjente og kjære juleklassikere, og lar oss senke skuldrene i en ellers hektisk adventstid. Konserten er laget av en entusiastisk lederutviklingsvirksomhet i Bodø – Nordnorsk Lederutvikling (NNL) - for at du og dine skal ha ei god stund!

Gi deg selv en opplevelse med god og stemningsfull musikk. Anbefaler et godt musikkanlegg og høy oppløsning på skjermen.

Hvis du ønsker å dele opplevelsen med andre; kolleger, venner, eller andre i ditt nære nettverk, så vær velkommen til det.

Gratis tilgang til konserten finner du her

Konserten er tilgjengelig frem til 25. desember, for at flest mulig skal få anledning til å nyte den når det måtte passe.

Riktig GOD JUL fra en stolt og takknemlig håndballpresident! 


Beste hilsen
Kåre Geir Lio

**Kåre Geir Lio var tidligere direktør i Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling.

Se også håndballpresidentens egen videohilsen til norsk håndball: