Endre Langås scoret fem ganger.

Tett på for Elverum på hjemmebane

Flensburg ble akkurat et nummer, ett mål, for store for Elverum, som tapte 29-30 i kveldens CL-kamp.

Torsdag kveld var det duket for Champions League-kamp i Terningen Arena. Bare timer før Håndballjentene skulle møte Nederland, tok Elverum imot tyske SG Flensburg-Handewitt som har hele fire norske landslagsspillere i stallen.

Flensburg var storfavoritt før avkast, med hele 11 poeng etter 7 spilte kamper i ligaen.

Det startet likevel ekstremt jevnt. Elverum spilte godt bakover, hadde fin flyt fremover, og kom til mange gode sjanser. Det var bare det siste hinderet, Flensburg- og Norge-målvakt Torbjørn Bergerud som gjorde at sifrene ikke stod helt i tråd med spillet.

Til pause var gjestene foran med tre mål.

- Nå må vi fortsette å pushe tempo og se om vi klarer å tømme dem for krefter, kommenterte Elverum-trener Børge Lund til Viasat i pausen.

Det ble tett og tøft også i den andre omgangen. Reddet Torbjørn Bergerud en spektakulær ball, reddet jammen Emil Kheri Imsgard i den andre enden av banen like etterpå.

Midtveis i den andre omgangen var Elverum bare ett bak, og de siste minuttene viste seg å bli nervepirrende. Da Alexander Blonz satte et nydelig mål på innsiden av målvakten etter 26 minutter spill, utliknet han samtidig og lystavlen viste 28-28.

Elverum hadde matchball i siste angrep, men det gikk ikke, og Flensburg vant med fattige ett.

Elverum Håndball - SG Flensburg-Handewitt 29-30 (12-15)