Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20201104-LMS-Christian-Berge_på huk_640x360px.jpg
Foto NTB/Scanpix

Se økter fra Topphåndballseminaret!

Lær angrepsspill av Christian Berge og Thorir Hergeirsson! Eller se andre topptrenere i aksjon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mange år har trenere fra hele landet fått inspirasjon av andre trenere på topphåndballseminarene. Nå har vi samlet så å si alle økter og foredrag fra 2013 til 2019 på en spilleliste på youtube.

Hvert år står det internasjonale profiler på parketten i Sandefjord, men her tenkte vi å trekke fram våre egne. Ta en titt på to økter om angrepsspill fra landslagsledelsen, samt en målvaktsøkt fra Mats Olsson!

Christian Berge - angrepsspill fra 2016

Vår trener for herrelandslaget, Christian Berge, har jobbet målbevisst med å utvikle angrepsspillet til Håndballgutta siden han startet i jobben i 2014. Her finner du økten han hadde på Topphåndballseminaret i 2016 hvor fokus var nettopp angrepsspill. Christian gir tips, innspill og øvelser du kan bruke i egen hverdag som trener i ungdomshåndballen.


Thorir Hergeirsson og Mia Høgdahl - angrepsspill fra 2016

Thorir Hergeirsson og Håndballjentene forbereder seg til EM om kun få dager.
Det hurtige angrepsspillet til Norge er fryktet av alle nasjoner. Her er økten Thorir holdt på Topphåndballseminaret i 2016 hvor han forklarer grunnprinsippene i angrepsspillet til Håndballjentene.


Mats Olsson - metodisk målvaktstrening fra 2018

Ingen har bedre målvakter enn Norge. Slik har det vært i mange år. Mye takket legenden Mats Olsson - Norges målvakttrener på kvinnesiden. I 2018 holdt Mats en økt på Topphåndballseminaret hvor han viste hvordan han jobber metodisk med målvaktstreningen. Her finner du en rekke gode tips og råd til hvordan målvaktene kan trenes i din klubb.


Se hele spillelisten med økter og foredrag her:

Spilleliste Topphåndballseminaret

Der finner du økter av trenerporfiler som Jordi Ribera, Gudmundur Gudmundsson, Manolo Cadenas, Valery Putans, Glenn Solberg, Nicolaj Jacobsen og mange flere!

God trening!