Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppdatering om EHF EURO 2020

EHF, NHF og DHF har fortsatt som mål å arrangere Håndball-EM for kvinner i Norge og Danmark.

Offisiell uttalelse fra EHF, DHF og NHF

Som arrangører av EHF EURO 2020 for kvinner, registrerte Det europeiske håndballforbundet (EHF), Norges Håndballforbund (NHF) og Det danske håndballforbundet (DHF) uttalelsene fra Norges statsminister Erna Solberg på fredag.

I sin uttalelse sa statsministeren at det er mye som tyder på at det «kan komme til å være vanskelig» å få på plass en protokoll til EM under de rådende forhold. Mesterskapet er berammet fra 3. til 20. desember, og er delt mellom Norge og Danmark.

EHF, NHF og DHF har full forståelse for at den pågående pandemien skaper utfordrende forhold for gjennomføring av internasjonale idrettsbegivenheter. Samtidig vil alle parter understreke at de jobber tett sammen, med mål om å arrangere EHF EURO 2020 for kvinner, som en sterk og viktig plattform for å promotore europeisk kvinnehåndball.

Partene vil de neste dagene gjøre grundige overveielser knyttet til EHF EURO 2020 for kvinner. En endelig avgjørelse rundt mesterskapet vil bli offentliggjort senest tirsdag morgen.

På vegne av arrangøren:

Kåre Geir Lio
President i Norges Håndballforbund