Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

nm senior.jpg

Nye datoer for utsatte NM-semifinaler

De to semifinalene som måtte flyttes, har fått nye spilledatoer. Begge kampene sendes på TV.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Saken ble oppdatert 13. november:

Semifinalen mellom Elverum og Drammen som skulle vært spilt torsdag 12. november måtte utsettes fordi spillere som var i aktivitet for sine landslag, måtte i karantene. Ny spilledato er søndag 22. november kl. 15.45. Kampen blir sendt på TV 2 sine kanaler.

På grunn av covid-19 smitte i Fredrikstad Bkl. måtte også NM-semifinalen som var satt opp onsdag 11.november mot Sola flyttes. Den vil bli spilt lørdag 21. november kl 18.45. Også denne kampen blir sendt på TV 2 sine kanlaer.

Les mer om NM senior