Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nye datoer for utsatte NM-semifinaler

De to semifinalene som måtte flyttes, har fått nye spilledatoer. Begge kampene sendes på TV.

Saken ble oppdatert 13. november:

Semifinalen mellom Elverum og Drammen som skulle vært spilt torsdag 12. november måtte utsettes fordi spillere som var i aktivitet for sine landslag, måtte i karantene. Ny spilledato er søndag 22. november kl. 15.45. Kampen blir sendt på TV 2 sine kanaler.

På grunn av covid-19 smitte i Fredrikstad Bkl. måtte også NM-semifinalen som var satt opp onsdag 11.november mot Sola flyttes. Den vil bli spilt lørdag 21. november kl 18.45. Også denne kampen blir sendt på TV 2 sine kanlaer.

Les mer om NM senior