Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Nasjonalt kamptilbud for yngre

Norges Håndballforbund har vedtatt at Bring- og LERØY-serien avlyses i sin helhet for inneværende sesong.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært et ønske om å få i gang disse kamptilbudene inkludert alternative spilleformer, men dette lar seg dessverre ikke gjennomføre i praksis. Det var en veldig vanskelig avgjørelse, men under de rådende forhold er det svært liten sannsynlighet for at det blir grunnlag for åpning av nasjonalt spill i disse aldersklassene med det første, og dermed faller også grunnlaget for gjennomføringen bort.

For at regionene kan planlegge og tilpasse sine kamptilbud i andre halvdel av sesongen, var det nødvendig med en slik avklaring nå. Med bakgrunn i avlysningen har Norges Håndballforbund nå også nedsatt en faggruppe som får i oppdrag å vurdere hvilke muligheter som eventuelt kan inkluderes i sesongen 2021/2022 for de involverte aldersgrupper i Bring og LERØY-serien.

Norges Håndballforbund sentralt og i de seks regioner jobber nå med å behandle avvik, tilpasse og gjennomføre den aktiviteten som er mulig innenfor de gjeldende retningslinjene. I tillegg fortsetter vi arbeidet med de ulike planverk for kamp- og treningsavvikling i 2. divisjon og nedover, som fortsatt ikke er i gang.

NM junior har fortsatt status som utsatt, og det vurderes fortløpende om det er mulig å få gjennomført dette tilbudet i andre halvdel av inneværende sesong.