Elverums Alexandre Blonz hadde flere gode kontringer.

Én god omgang holdt ikke

Med en jevn førsteomgang og 17-15 til pause, var det håp om en jevn kamp mellom MOL-Pick Szeged og Elverum.

I andre omgang var imidlertid hjemmelaget suverene, og vant til slutt med ni mål - 36-27.

Det var Elverum som scoret kampens første mål, ved Dominik Mathe etter 24 sekunder.
Lagene fulgte hverandre mål for mål, og etter 10 minutter sto det 6-6, og etter drøyt 16 minutter utliknet Elverum etter en kunstnerisk avslutning av Alexandre Blonz.
Etter snaue 23 minutter gikk Elverum opp i ledelsen for første, og eneste gang i løpet av kampen, da Josef Pujol satte Elverums 13. scoring.

Til pause hadde Szeged kommet seg foran igjen, og ledet 17-15.

Andre omgang startet forholdsvis katastrofalt for Elverum. Szeged fikk satt tre scoringer før Elverum våknet, og til tross for mange muligheter kom aldri Elverum seg nærmere enn på 26-23 hvor de altså var tre mål bak.
Derfra og de siste 12 minuttene dominerte Mol-Pick Szeged fullstendig.
Elverum falt sammen i forsvar, og viste lite initiativ framover. Mange umotiverte og dårlig plasserte skudd gjorde Szegeds målvakt Mikler god.

Elverum måtte til slutt konstatere ett nimålstap på bortebane, og ingen poeng med hjem i bagasjen.

Neste oppsatte Champions League-kamp for Elverum er torsdag 3. desember på bortebane mot HC Meshkov Brest.