Tertnes' toppscorer, Thea Stankiewics

Tap for Tertnes i EHF European League

I sin debutkamp i EHF European League, ble det tap for Tertnes borte mot rumenske H.C. Dunarea Braila.

Den nye turneringen EHF European League, som er den nest øverste europeiske klubbligaen, kaller seg tøff, intens og konkurransedyktig.

Og kanskje var det akkurat det Tertnes spilte på i lørdagens kamp i Romania, i andre kvalifiseringsrunde.
I hvert fall var det første som skjedde i kampen at Linn Gossé bommet på et sjumeterkast, før Thea Stankiewics fikk tildelt kampens første gule kort. Og alt dette før spilte to minutter.

Hjemmelaget fikk den første scoringen etter snaue tre minutter, og resten avkampen lå de foran.
Til pause var stillingen 14-11, etter en scoring på 7-meter av Madeleine Hilby i sluttsekundene.

I løpet av andre omgangs fire første minutter økte H.C. Dunarea Braila ledelsen til 17-11, og på det meste i løpet av omgangen var de hele 9 mål foran Tertnes.
De siste ti minuttene skjerpet imidlertid Tertnesjentene seg, og knappet innpå mål for mål.
De kom allikevel aldri nærmere enn to mål bak, som også ble differansen til slutt på stillingen 28-26.

Returoppgjøret mellom lagene spilles allerede i morgen, søndag, også det på bortebane for Tertnes.