Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

På tide at flere prøver rullestolhåndball!

Har du lyst til å prøve en spennende, tøff og fartsfylt idrett? Da bør du prøve rullestolhåndball!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under mottoet «Håndball for alle» arbeider Norges Håndballforbund for å inkludere så mange som mulig i sin aktivitet. Til enhver tid arbeides det med å tilpasse aktiviteten til ulike personer og grupper som ønsker et tilbud. Ved behov introduserer og igangsetter vi nye aktiviteter.

I den grad det den grad det er mulig, ønsker vi at alle skal inkluderes på ordinære lag i sitt lokalmiljø. Der det er behov for ekstraordinære tilpasninger, viser vi til den enkelte regions dispensasjonsreglement.

For paraidrettsutøvere, med ulike funksjonsnedsettelser organiserer vi aktiviteter tilpasset den enkelte funksjonsnedsettelse.

Rullestolhåndball er her en aktivitet som er tilpasset bevegelseshemmede, og her kan alle bli med og spille på samme lag, både funksjonsfriske og funksjonshemmede i alle aldre og uavhengig av kjønn.
 
Follo HK har et godt etablert lag i Rullestolhåndball, Årstad IL i Bergen er også godt i gang. I Trondheim er det gode krefter i gang med å få etablert lag for Rullestolhåndball, i løpet av våren 2021. Mer informasjon om det vil komme etter hvert.

Les mer om Rullestolhåndball