Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Landslagssamlinger avlyst

Samlingen for tre yngre landslag i Skien i november er avlyst. Årsaken er koronasituasjonen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Rekruttlaget på herresiden, Juniorgutta (født 2000/01) og U-gutta (født 2002/03) som skulle samles i Skien. På grunn av smitteutviklingen har Norges Håndballforbund nå avgjort at samlingene ikke blir gjennomført.
 
- Det er kjedelig å måtte avlyse, ikke minst for de innkalte spillerne. Det er lagt ned mye arbeid i å sikre at alt skulle være forsvarlig. Men vi tar dette valget fordi vi ikke ønsker å ta noen som helst sjanser, slik smitteutviklingen er for tida. Hvis noen av spillerne hadde blitt syke, ville det fått svært store konsekvenser for både cup- og seriespill, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.