Luc Abalo, Elverum
Luc Abalo scoret fire mål mot gamleklubben i kveldens kamp.

Elverum klarte ikke å hente igjen PSG

Det norske laget skapte spenning i franskmennenes hall, men storlaget ble for sterke i kveldens oppgjør.

Elverum tok i kveld turen til Luc Abalos tidligere hjemmebane og møtte storlaget Paris Saint-Germain i sin tredje kamp i Champions League gruppespillet. Sist de to lagene møttes var det PSG som stakk av med en 25-22 seier i Håkons hall, en kamp som satte publikumsrekord for norsk håndball.

PSG satt kampens tre første mål, men etter ti minutter spilt stod det 4-4 på tavlen til franskmennenes hjemmebane. Luc Abalo satte tre mål i første omgang mot gamleklubben sin, men tross god innsats fra Elverums herrer fikk PSG en luke på fire mål før pause. Lagene gikk i garderoben med stillingen 17-13.

I andre omgang kom Elverum godt i gang med å tette luken opp til storklubben, men etter halvspilt andreomgang tok PSG tilbake ledelsen og økte. Hjemmelaget rykket i fra de norske gjestene og kampen endte 35-29 til storfavoritten PSG.

I gruppe A i Champions League lå Elverum på en foreløpig femte plass og PSG på en foreløpig sjette plass etter to tidligere spilte kamper. De franske herrene har tapt sine to første kamper i gruppespillet, men fikk to poeng i kveld og dermed har begge av kveldens lag to poeng hver i gruppespillet etter tre spilte kamper. Med bedre målforskjell rykket PSG opp til femte plass og Elverum ned til syvende plass, bak makedonske HC Vardar.