Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Luc Abalo scoret fire mål mot gamleklubben i kveldens kamp.
Luc Abalo scoret fire mål mot gamleklubben i kveldens kamp.
Foto: NTB

Elverum klarte ikke å hente igjen PSG

Det norske laget skapte spenning i franskmennenes hall, men storlaget ble for sterke i kveldens oppgjør.

Elverum tok i kveld turen til Luc Abalos tidligere hjemmebane og møtte storlaget Paris Saint-Germain i sin tredje kamp i Champions League gruppespillet. Sist de to lagene møttes var det PSG som stakk av med en 25-22 seier i Håkons hall, en kamp som satte publikumsrekord for norsk håndball.

PSG satt kampens tre første mål, men etter ti minutter spilt stod det 4-4 på tavlen til franskmennenes hjemmebane. Luc Abalo satte tre mål i første omgang mot gamleklubben sin, men tross god innsats fra Elverums herrer fikk PSG en luke på fire mål før pause. Lagene gikk i garderoben med stillingen 17-13.

I andre omgang kom Elverum godt i gang med å tette luken opp til storklubben, men etter halvspilt andreomgang tok PSG tilbake ledelsen og økte. Hjemmelaget rykket i fra de norske gjestene og kampen endte 35-29 til storfavoritten PSG.

I gruppe A i Champions League lå Elverum på en foreløpig femte plass og PSG på en foreløpig sjette plass etter to tidligere spilte kamper. De franske herrene har tapt sine to første kamper i gruppespillet, men fikk to poeng i kveld og dermed har begge av kveldens lag to poeng hver i gruppespillet etter tre spilte kamper. Med bedre målforskjell rykket PSG opp til femte plass og Elverum ned til syvende plass, bak makedonske HC Vardar. 
 
FAKTA:
EHF Champions League, Gruppespill 
Paris Saint-Germain Handball – Elverum 35-29 (17-13)
Stade Pierre de Coubertin, Paris
Elverums spillere: Emil Kheri Imsgard, Thorsten Fries, Carl Josef Michael Pujol (7), Luc Abalo (4), Simen Nicolay Schønningsen (3), Simen Holand Pettersen (3), William Nilsen-Nygaard (3), Dominik Mathe (3), Thomas Solstad (3), Christopher Hedberg (1), Tobias Schjølberg Grøndahl (1), Endre Langaas (1), Kristian Hübert Larsen, Johan Niclas Fingren , Edwin Svensson Aspenbäck, Søren Tau Sørensen.
Toppscorer Paris Saint-Germain: Mikkel Hansen (8)
Utvisninger: Paris Saint-Germain ingen, Elverum 3x2