Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB
Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen, NTB

Billettsalg til EM-kval for Håndballgutta

Billettene til Håndballguttas EM-kvalifiseringskamp mot Latvia, er allerede utsolgt.

Ettersom det kun var lagt ut få billetter for salg til denne kampen, ble de solgt raskt da billettsalget åpnet mandag 19.10..

På grunn av koronarestriksjonene vil kvalifiseringspremieren mot Latvia 4. november, bli spilt foran 180 tilskuere i Nadderud Arena. Dette blir den første hjemmelandskampen for et norsk seniorlandslag siden januar. Kampstart er 19.25, og oppgjøret sendes direkte på TV 2 og TV 2 Sumo.

Kampen mot Latvia er den første for Norges del i kvalifiseringen til EHF EURO 2022 i Ungarn og Slovakia. Deretter går ferden sørover: Håndballgutta skal møte Italia til den andre kampen i kvalifiseringsgruppa søndag 8. november kl. 18:00, den kampen ser du på TV 3.