Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utsetter samlinger for landslag

De planlagte samlingene for Jentelandslaget og Guttelandslaget er utsatt på ubestemt tid.

De planlagte samlingene for Jentelandslaget (LK04) 1.-4. oktober i Skien og for Guttelandslaget (LM04) 28.-30. september i Sandefjord, blir begge utsatt på ubestemt tid. Landslagene i Norges Håndballforbund (NHF) er alle underlagt strenge protokoller for aktivitet, på lik linje med topphåndballen i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

Utsettelsen er basert på at kun et fåtall av disse spillerne i det daglige er underlagt protokollene for topphåndballen, hensynet til smittevern, klubbaktivitet i karantenetiden på fire dager, samt ønsket om å begrense antall treningsgrupper disse spillerne deltar i.

NHF ser det også som ønskelig å begrense reiseaktivitet for denne aldersgruppen i en periode med flere lokale og krevende smittesituasjoner.

Norges Håndballforbund vil gjennomføre de utsatte landslagssamlinger for begge lag så snart dette er vurdert til praktisk mulig.