Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

spillere_640x360.jpg
Illustrasjonsfoto

Tre landslagssamlinger er avbrutt

Ut fra prinsippet «bedre føre var enn etter snar», har NHF avbrutt tre pågående samlinger.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Juniorjentenes samling i Kristiansand, som startet 28. september, Rekruttjentenes samling samme sted fra 29. september og U-jentenes samling på Gardermoen (startet 28. september)fra er alle avbrutt.

- Dette er selvfølgelig kjedelig, siden disse landslagssamlingene var etterlengtet nå. Men det er det eneste riktige valget, siden 2 spillere og 1 trener deltok i kampen mellom Gjerpen og Fjellhammer sist søndag. Vi må gjøre det vi kan for å redusere smittespredningen, både med tanke på landslagene, klubbhåndballen og samfunnet forøvrig, sier assisterende generalsekretær Per Eirik Magnussen i Norges Håndballforbund (NHF).

Alle spillerne er gitt informasjon av den respektive landslagsledelsen. Spillerne er også orientert om at de IKKE skal delta i håndballaktivitet for sin klubb før utløpet av den opprinnelige landslagsperioden. Det vil si at spillerne tidligst deltar i klubbaktivitet mandag 5.oktober. (Dette uavhengig av om de tester seg eller ikke.)
NHF har i tillegg oppfordret spillerne til å avlegge en frivillig test. (Vær da klar over at alle som avlegger en covid-19 test er i pålagt karantene inntil testresultatet foreligger.)