Annonse:
Landslagsmaskotene for Gjensidige
Annonse:
Landslagsmaskotene for Gjensidige

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Tre landslagssamlinger er avbrutt

Ut fra prinsippet «bedre føre var enn etter snar», har NHF avbrutt tre pågående samlinger.

Juniorjentenes samling i Kristiansand, som startet 28. september, Rekruttjentenes samling samme sted fra 29. september og U-jentenes samling på Gardermoen (startet 28. september)fra er alle avbrutt.

- Dette er selvfølgelig kjedelig, siden disse landslagssamlingene var etterlengtet nå. Men det er det eneste riktige valget, siden 2 spillere og 1 trener deltok i kampen mellom Gjerpen og Fjellhammer sist søndag. Vi må gjøre det vi kan for å redusere smittespredningen, både med tanke på landslagene, klubbhåndballen og samfunnet forøvrig, sier assisterende generalsekretær Per Eirik Magnussen i Norges Håndballforbund (NHF).

Alle spillerne er gitt informasjon av den respektive landslagsledelsen. Spillerne er også orientert om at de IKKE skal delta i håndballaktivitet for sin klubb før utløpet av den opprinnelige landslagsperioden. Det vil si at spillerne tidligst deltar i klubbaktivitet mandag 5.oktober. (Dette uavhengig av om de tester seg eller ikke.)
NHF har i tillegg oppfordret spillerne til å avlegge en frivillig test. (Vær da klar over at alle som avlegger en covid-19 test er i pålagt karantene inntil testresultatet foreligger.)