Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nytt verktøy for koronaregistrering

Norges Idrettsforbund har utviklet en ny tjeneste for å registrere deltakere på arrangement.

Tjenesten er gratis, og kan brukes på tvers av alle idretter.

- For Norges Idrettsforbund har det vært viktig å tilby idrettslagene en gratis, enkel og trygg løsning for å håndtere oppmøteregistrering. Vi er glade for at vi nå, sammen med en frivillig ildsjel og Vipps, kan levere en sikker, effektiv og gratis tjeneste som sikrer dette. Dette er i tråd med idrettens ønske om å ta en aktiv rolle i den nasjonale dugnaden mot smittespredning i samfunnet, for å sikre at aktiviteter kan gjennomføres, sier generalsekretær Karen Kvalevåg i Norges Idrettsforbund.

Tjenesten kan tas i bruk via lenken qrona.nif.no.

Les mer om tilbudet på Norges Idrettsforbunds nettsider!