Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB
Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB

Håndballgutta spiller i Nadderud Arena

Håndballgutta åpner kvalifiseringen til EHF EURO 2022 med å møte Latvia i Nadderud Arena 4.11.

Norge er i EM-kvalifiseringsgruppe med Latvia, Hviterussland og Italia. Veien til mesterskapet i 2022 starter med kampen mot Latvia i Nadderud Arena onsdag 4. november. Kampstart er 19.25, og oppgjøret sendes direkte på TV 2 og TV 2 Sumo.

- Nadderud Arena er en arena landslagene våre trives godt i. Den tilfredsstiller også kravene til å lage en god TV-sending, noe som er ekstra viktig i en tid hvor få får sjansen til å være tilstede rent fysisk, sier arrangementsansvarlig i Norges Håndballforbund, Simen Bamrud Aaberg.

Koronarestriksjonene gjør at det vil bli maks 200 på tribunene.

- Vi vil se på hvordan de plassene skal fordeles. Vi er i dialog med EHF (Det europeiske håndballforbundet), samt med lokale og nasjonale myndigheter. Vi vil komme tilbake med mer info om billettsalgsprosedyrene når vi vet mer, sier Aaberg.

Etter oppgjøret mot Latvia skal Håndballgutta til Italia. Andre kamp i gruppa skal for Håndballguttas del spilles søndag 8. november kl. 16.00.

Kvalifiseringen består av åtte puljer, med fire lag i hver. De to beste lagene i hver gruppe pluss de fire beste treerne kvalifiserer seg til mesterskapet - som avvikles i Ungarn og Slovakia. Vertsnasjonene er forhåndskvalifisert. Det samme er EM-vinneren fra 2020, Spania, og tapende finalist Kroatia.