Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200907_Norum,-Bente_LK-02_640x360px.jpg
Bente Lunke Norum

Bente blir trener for U-jentene

Bente Lunke Norum blir trener for ungdomslandslaget (LK02/03) sammen med Tore Johannessen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trenerteamet har til nå bestått av Tonje Larsen sammen med tertnestrener Tore Johannessen. Men ettersom Tonje skal over i ny rolle, måtte en ny trener på plass. Da ble det lett å velge Bente Lunke Norum.

Hun er noe så sjelden som en kvinnelig trener for et herrelag, og dem er det ikke mange av i norsk topphåndball. I år har hun ansvaret for Lillestrøms seniorlag som spiller i 2. divisjon.

Bente har hatt ulike roller i norsk håndball i en årrekke. Hun har selv vært spiller på høyt nasjonalt nivå, samt hatt to år som spiller i Spania. I trenerrollen har hun erfaring fra å trene yngre lag, og hun har vært spillerutvikler i region Øst.

- Bente ble ferdig med Trener 4 utdannelsen våren 2020 og gjorde ett godt inntrykk på oss. Hun kjenner 02/03 årgangen på jentesiden godt gjennom sitt arbeid i Stabæk J02, og vi gleder oss til å få henne inn i arbeidet vårt med å utvikle spillere til å nå sitt potensiale, sier leder for Spill og trening i NHF, Jeanette Nilsen.

Til daglig jobber Bente i firmaet Gjerholm som leverer design- og reklametjenester. Nå gleder hun seg stort til å gå i gang med juniorlandslaget.

- Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på jobben og bli kjent med teamet. Det blir spennende å både se hva jeg kan bidra med av egen kompetanse, men også hva jeg kan utvikle meg videre på som trener, sier Bente.

Trenerkollega Tore Johannessen er full av lovord om sin nye makker.

- Jeg ser frem til å jobbe sammen med Bente i LK02-laget. Jeg har forventninger om at hennes erfaring fra barne -og ungdomshåndballen skal bli et fint bidrag til gruppen vår, og at vi kan utfylle hverandre gjennom ulik spisskompetanse, sier Tore.