Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Elverum Media

Abalo skaper feberstemning i Elverum

Endelig er han på plass i Elverum , franskmannen som går under navnet Luke Skywalker.

Det er ingen tvil om at Luc Abalo er en av de aller største håndballstjernene. Hittil har han spilt på de aller beste lagene, senest for Parin St. Germain i Paris. Nå er han blitt elverumsspiller.

Over 100 fans møtte fram onsdag ettermiddag for å ta imot ham da han endelig kom "hjem". De vet å sette pris på sine håndballhelter i Elverum - "den største håndballbyen i Norge" - som de kaller seg. Og det var en smilende kar som hilste på de fremmøtte da han dukket opp. Men både TV og andre medier sto klare med sine spørsmål om hvordan han ser på sin nye tilværelse.

Elverum er godt i gang med REMA 1000-ligaen. Kommende søndag spiller de hjemmekamp mot Kolstad, og da er det ventelig at Abalo entrer parketten i den hvite elverumsdrakten for første gang. Torsdag 17. september spiller han den første Champions League-kampen, den går borte mot Porto. Og 15. oktober skal han tilbake til gamle trakter i Paris når han møter gamleklubben i Champions League.

Om det ikke var for koronarestriksjonene, ville nok hallene Norge rundt vært fylt til randen når Elverum kommer på besøk. Enn så lenge får vi se ham fly over parketten fra TV-skjermen.

Kampen mot Kolstad ser du søndag 13. september kl 20.25 på TV 2 Sport 2/SUMO, og kampene i Champions League sendes på Viasat4/Viaplay.

Bildene nedenfor er hentet fra Elverums nettside.